INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


diumenge, 15 de maig del 2011

II MARXA POPULAR PUJA I BAIXA DE BEGUR

El Club Excursionista Els Perduts de Begur amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament , organitzem el proper diumenge 26 de Juny la segona edició d’una marxa popular pel nostre municipi que anomenem MARXA PUJA I BAIXA (adjuntem programa).
El motiu del nom queda clar per tots els que vivim en el nostre poble, doncs tots sabem que a Begur per anar d’un lloc a l’altra, sempre cal pujar o baixar.
Es tracta d’un recorregut d’uns 13 Qm. que es pot fer caminant o corrent, sol o en família, apte per a totes les edats i que pretén acostar a tota la gent de Begur i els pobles del voltant els nostres paisatges, camins de ronda , GR-92 i senders locals, on contemplar magnífiques vistes i gaudir del nostre entorn més proper.
Sortirem de la Plaça de la Vila per començar pujant fins a Son Molas, on agafarem ja sense perdre de vista el mar el GR-92 que ens portarà pel camí del Cap de Begur cap a La Borna. Tot seguint el GR i amb vistes sobre la platja de S’Eixugador arribarem a Sa Tuna, on trobarem el primer control, amb beguda i fruita per a refer-nos. Ens encaminem pel camí de ronda cap a Aiguafreda i d’aquí cap al Cap Sa Sal , per anar pel sender local vorejant el mar per Ses Negres i arribar fins a la platja d’Es Port d’Es Pi i Sa Riera, on trobarem el segon control d’avituallament.
Des d’aquí enllaçarem amb el recentment obert Camí de l’aigua, tot recorrent la Riera que dóna nom a la platja de Sa Riera. Un cop arribem al poble i tot pujant a Sant Ramon arribarem fins al Castell de Begur, autèntica icona de la nostra Marxa. Al Castell hi haurà el tercer avituallament i farem una fotografia a tots els participants que més tard penjarem a la web. Des del Castell retornarem per l’antic camí del Castell fins a la plaça on ens esperarà un bon esmorzar i un obsequi de la marxa.
Tothom pot  portar el ritme que més li convingui , del que es tracta és d’engrescar el màxim de gent per gaudir-ne tots junts.
L’any passat vàrem ser més de 500 inscrits entre gent de Begur i de rodalies. Va venir gent de molts llocs i tothom va destacar l’excel·lència del paisatge recorregut.
Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu aquest dia en aquesta nova experiència i que referméssim la Marxa Puja i Baixa de Begur com una festa de l’excursionisme en el nostre poble.
Aprofitem també per donar les gràcies a tots els que ens ajudeu i dir-vos que qualsevol tipus de col·laboració serà benvinguda.

Ens veiem doncs el dia 26 de juny. Us hi esperem !!!!

Club Excursionista Els Perduts de Begur