INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dilluns, 27 de juny del 2011

Gràcies, gràcies i moltes gràcies a tots !!!!!!!!!!

Ni en els nostre millors somnis podiem imaginar el que hem viscut en les dues edicions de la Marxa Puja i Baixa de Begur.
Veure el nostre poble, la nostra plaça de la vila, tot el recorregut per platges,GR , senders locals i camins de ronda del terme municipal de Begur tan plens de gent que ha vingut a caminar, còrrer, conèixer territori ,divertir-se en definitiva i passar un matí agradable suposa per a nosaltres la més gran recompensa que mai haguèrem pogut imaginar quan vàrem començar a pensar en preparar una Marxa Popular pel nostre municipi, ara fa tot just un any i mig.
Hem estat molts participants i n’estem contents, però no és el nostre objectiu batre cap rècord, som i serem una Marxa Popular: intentarem que sigui assequible econòmicament, procurarem que tots tingueu tots els serveis que us volem donar ( aigua ,entrepans, fruita, galetes, fruits secs, obsequi , servei mèdic…) i que us sentiu ben atesos , que trobeu el recorregut ben marcat i que tot funcioni correctament . La nostra organització és la que és i dóna pel que dóna i entenem que si aixó ens  sobrepassa podem morir d’èxit.

Gràcies a tots els que hi heu participat i a tots els que ens heu ajudat. El que més ens impressiona és la predisposició que tots teniu en aquestes activitats, tot són paraules d’ànim, agraïments i bons consells i això sobrepassa amb escreix tot el nostre treball i dedicació. Ha vingut gent d’arreu de Catalunya i també hi ha hagut molta participació de gent de Begur i Esclanyà, i de tot n’estem molt contents.

Esperem que us ho hagiu passat tan bé com nosaltres i que un altra any ens poguem retrobar a Begur. Us demanem disculpes per les mancançes (moltes) que hem pogut tenir i us agraïm la vostra participació .

Molt bon estiu !!!!!!!


8 comentaris:

Joan Carles ha dit...

Heyyyyyyyy un saludo para rodos los de la foto en la llegada,
José,Mariano,René,Carme,M.Angels,Javi,Elios y Felipe

Àngels ha dit...

Realment un matí fantàstic, les vistes increibles,l´organització un 10, i l´ambient a l´arribada insuperable!!.
Felicitats a l´organització, i a la gent que va participar amb aquesta empenta,alegria i bon " rotllo".
Un petó per a tothom!!

fernando ha dit...

Genial ,simplemente genial, la verdad que no me esperaba que fuera tan durilla al menos para mí.Pero he disfrutado como un enano, una carrera diferente, con buen ambiente y una organización sobresaliente, en resumen volveremos, un abrazo.

MERLÍ ha dit...

A mi em va agradar moltissim no esperava aquest nivelon de to.....trajecte.....organització, participants....bon ambient....us felicito en tots els sentits.
Pel proxim any, un avituallament mes no estaria de més!!!!!
Per cert on podem veure les fotos que vareu dir que penjarieu!!!
Hi haura classificació???
Fins l'any vinent segur!!!!!!!!

Dani ha dit...

Moltes felicitats per l'organització d'aquesta marxa i pels 1022 participants! Es una ruta molt maca amb vistes espectaculars, quina calor que feia però va estar molt bé, em vaig perdre la 1ª però l'any que vé hi torno!

Club Excursionista Perduts Begur ha dit...

Gràcies a tots per els comentaris, suggeriments (en prenem nota) i que us hagi agrada't aquesta edició de la Puja i Baixa. Les fotos que us vam fer dalt al castell les penjarem aquí al Blog ben aviat. I també esrtem fent un video-muntatge amb fotos que ens envieu vosaltres, amb les que tenim nosaltres i amb video que també penjarem properament. En Quant a temps i classificació amb l'esperit de que es tracta d'una Marxa Popular, donç no hem pres cap tipus de dades. Us podem dir a títol informatiu que el que va fer el recorregut amb menys temps va emprar 69 minuts i els últims en arribar ho feren en 5 hores...

fèlix ha dit...

Felicitats desde Palafrugell, marxa amb molta trampera, ben organitzada i un ambient collonut.... anims i a per la propera . felicitats de nou .. fèlix pareras

Isabel Castillo ha dit...

Ei!! Felicitar-vos per tot ha estat genial, per destacar quelcom, (perque tot va estar molt bé),el talls de taronja a les parades, la refrescant remullada i que l'últm tram es fes practicament a l'ombra.
I que es pot dir de les vistes....Gràcies pel vostre esforç,
Una gran abraçada.
Isabel Castillo