INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dijous, 17 de maig del 2012

III MARXA POPULAR PUJA I BAIXA DE BEGUR


El Club Excursionista Els Perduts de Begur amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament , organitzem el proper diumenge 1 de Juliol la IIIa edició de la Marxa Popular PUJA I BAIXA. (adjuntem programa).
Una Marxa Popular pel nostre municipi amb un nom que tots els begurencs entenem, doncs tots sabem que a Begur per anar d’un lloc a l’altra, sempre cal pujar o baixar.
Es tracta d’un recorregut d’uns 13 Qm. que es pot fer caminant o corrent, sol o en família, apte per a totes les edats i que pretén acostar a tota la gent de Begur i els pobles del voltant els nostres paisatges, camins de ronda, GR-92 i senders locals, on contemplar magnífiques vistes i gaudir del nostre entorn més proper, de la conversa amb d’altres marxadors o de compartir un bany o un somriure.
Sortirem de la Plaça de la Vila per començar pujant fins a Son Molas, on agafarem ja sense perdre de vista el mar el GR-92 que ens portarà pel camí del Cap de Begur, amb un nou tram resseguint la carena, fins al Semàfor i d’aquí cap a La Borna. Tot seguint el GR i amb vistes sobre la platja de S’Eixugador arribarem a Sa Tuna, on trobarem el primer control, amb beguda i fruita per a refer-nos. Ens encaminem pel camí de ronda cap a Aiguafreda i d’aquí cap al Cap Sa Sal, per anar pel sender local vorejant el mar per Ses Negres i arribar fins a la platja d’Es Port d’Es Pi i Sa Riera, on trobarem el segon control d’avituallament.
Des d’aquí enllaçarem amb el Camí de l’aigua, tot recorrent la Riera que dóna nom a la platja de Sa Riera. Un cop arribem al poble i tot pujant a Sant Ramon arribarem fins al Castell de Begur, autèntica icona de la nostra Marxa. Al Castell hi haurà el tercer avituallament i farem una fotografia a tots els participants que més tard penjarem a la web. Des del Castell retornarem per l’antic camí del Castell fins a la plaça on ens esperarà un bon esmorzar i un obsequi de la marxa.
Tothom pot portar el ritme que més li convingui, del que es tracta és d’engrescar el màxim de gent per gaudir-ne tots junts.
L’any passat vàrem ser més de 1.000 inscrits entre gent de Begur i de rodalies. Va venir gent de molts llocs i tothom va destacar l’excel·lència del paisatge recorregut. Aquest any hem hagut d’enrederir la data donat que Sant Joan cau en diumenge.
L’experiència ha estat fins ara sensacional, hem gaudit preparant-la i hem gaudit al veure quanta gent ens ha acompanyat. Colors, olors, paisatge i natura en un dia diferent en el que ens agradaria molt que ens acompanyéssiu i que referméssim la Marxa Puja i Baixa de Begur com una festa de l’excursionisme en el nostre poble.
Us agrairem que si voleu venir, feu la inscripció anticipada, donat que tenir una idea aproximada de la gent que serem farà que ho puguem preparar tot més bé.
Aprofitem també per donar les gràcies a tots els que ens ajudeu i dir-vos que qualsevol tipus de col·laboració serà benvinguda.
Ens veiem doncs el proper 1 de Juliol. Us hi esperem !!!!

Club Excursionista Els Perduts de Begur.