INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dimecres, 29 de juny del 2016

CAP DE SETMANA DE NATURA I ESPORT "SETENA MARXA POPULAR PUJA I BAIXA DE BEGUR"

Enguany la història ha anat una mica diferent...
Hem volgut aprofitar el Cap de Setmana Llarg de Sant Joan i muntar unes Jornades de Natura i Esport al Nou Espai Mas d'en Pinc - Carmen Amaya (nova seu dels Perduts).
Dins d'aquest marc incomparable hem organitzat un grapat d'activitats relacionades amb l'esport i la Natura: Xerrades, audiovisuals, exposicions fotogràfiques, caminades, baixades (Cova de l'Àngel), Rocòdrom infantil, Festa i Música amb DJ, entrega de dorsals Puja i Baixa...

Estem satisfets perquè en general heu respòs a la convocatòria i tot a funcionat quasi a la perfecció, les sensacions han estat prou bones segons els comentaris de la gent.
El repte que ens hem marcat aquest any ha estat molt alt... per acabar amb la "Traca" final: La Puja i Baixa 2016.
Gràcies a tots! Per fer-la més i més gran!!!
Ho hem fet el millor que hem pogut, amb tota la humilitat i coratge, som un Club Excursionista modest i molt petit.
Gestionar 1700 participants en una Marxa popular oberta a tothom, en un territori limitat per petits corriols i camins no és gens fàcil... i que tothom estigui content encara menys.
Disculpeu-nos si en alguna cosa no hem estat a l'altura, prenem nota i ho treballem ja! cares l'any que bé.
Recordeu que des de la primera edició d'aquesta Marxa "Popular", la filosofia és clara, que és de tots i per a tothom, corredors i caminants. Tots soms Puja i Baixa. Tots!!!

Un fort agraïment a tot el grup de voluntaris que any rere any ens ajuden amb la seva col·laboració, fent que tota aquesta bella història tiri endavant...
Va per vosaltres!!!

*Recordem que l'exposició fotogràfica "13 Anys de Perduts" resta oberta al públic uns quans dies més a l'Espai Mas d'en Pinc - Carmen Amaya als matins laborables.
*Envieu-nos les vostres fotos per mail o al facebook i farem un muntatge prou "xulo" pel record.
 CAP DE SETMANA DE NATURA I ESPORT            PUJA I BAIXA "LES VOSTRES FOTOS" PUJA I BAIXA "LA FOTU"   EL VÍDEO OFICIAL