INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


diumenge, 29 d’abril del 2018

Novena Marxa Popular Puja I Baixa Begur 2018

Hola a tothom, us presentem la Puja i Baixa ....2018 !!!!

Aquest any hi tornem, amb tot un cap de setmana ple d’activitats : xerrades , rocòdrom , gimcanes , caminades, música i molt més , que començarà el dissabte 30 i acabarà el diumenge 1 de juliol amb la 9a edició de la Marxa Puja i Baixa.
Tindrem moltes novetats i els que vulgueu podreu venir a buscar els dorsals i samarretes el dissabte 30 al Parc de l’Arbreda. Properament us enviarem la informació més detallada del que estem preparant !!!


Pel que fa a la Marxa com de costum tornem a variar completament el recorregutSortirem de la plaça de la Vila cap al Parc de l’Arbreda per enfilar Camí de l’Aigua de baixada cap a Sa Riera. Abans d’arribar-hi però , ens desviarem cap a la Catalonia per anar fins a la platja del Racó i des d’aquí començar un llarg tram de Costa Brava autèntica passant per l’Illa Roja, Sa Riera (1er avituallament Km. 4,5), Es Port d’Es Pi, Ses Negres, Aiguafreda i Sa Tuna (2on avituallament km.10), on podrem gaudir d’indrets i miradors fantàstics  i on us tenim preparat com sempre, algun nou corriol per descobrir algun racó més de la nostra estimada costa.

Un cop a Sa Tuna ens toca pujar i ho farem pel GR 92 fins a dalt el Puig d’En Bona, mirador privilegiat, des d’on decantarem vorejant la muntanya i amb unes vistes fantàstiques. fins a buscar el camí de tornada cap a Begur que us descobrirem el mateix dia i que serà una autèntica sorpresa que no us decebrà.

Arribarem al camí del semàfor per tornar anar a buscar el mar, recórrer un tram de GR-92 i contemplar les magnífiques vistes del mirador d’Aiguablava, amb la Platja Fonda al fons.

Des d’aquí ens dirigirem al mirador de Son Rich (3er avituallament Km.13,5), que substituirà aquest any al nostre emblemàtic castell, la darrera ascensió des d’on podrem contemplar un paisatge espectacular ,així com el nostre estimat poble des d’una altra perspectiva molt diferent. Un cop aquí baixarem pel carrer del Campo cap a la Plaça de la vila, on hi trobarem el merescut esmorzar i l’obsequi de la Marxa.

Es tracta d'un recorregut exigent d’uns 14-15 Km que es pot fer caminant o corrent, sol o en família, apte per a totes les edats i que pretén acostar a tota la gent de Begur i dels pobles del voltant els nostres paisatges, camins de ronda, GR-92 i senders locals, on contemplar magnífiques vistes, gaudir del nostre entorn més proper i de la conversa amb d'altres marxadors , d'un bany o d’un somriure.
Tothom pot portar el ritme que més li convingui, del que es tracta és d'engrescar el màxim de gent per gaudir-ne tots junts.


ATENCIÓ: Aquest any , per poder organitzar-nos millor i així poder donar-vos un millor servei, no farem inscripcions el mateix dia de la Marxa . Les inscripcions les podeu fer on-line fins al dia abans de la Marxa o fins a esgotar les places (1500).
                                   INSCRIPCIONS ONLINE TANCADES
                                                                           LLISTAT D'INSCRITS