INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


diumenge, 29 de novembre del 2020

11ª MARXA PUJA I BAIXA BEGUR I CAMINADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ TV3

 QUE SÍ QUE SÍ , QUE FAREM LA PUJA I BAIXA I LA CAMINADA PER LA MARATÓ DE TV3

Estem molt contents d’anunciar-vos que el proper 19 i 20 de desembre farem la Marxa Puja i Baixa i la Caminada per la Marató de TV3.

No serà tal i com l’hem feta fins ara, però serà, que a hores d’ara és el més important.

Hi haurà dos recorreguts marcats, un per la Marxa Puja i Baixa, d’uns 14 Km i un altre per la Caminada d’uns 8 Km molt més familiar. Podreu triar franja de sortida des de les 8:00 fins a les 11:00 del matí de Dissabte 19 o Diumenge 20 de Desembre. Podran sortir 6 persones per recorregut cada 5 minuts.

Us enviarem un correu amb l’hora de sortida assignada definitivament  i també un dorsal en blanc per què l’ompliu i el porteu el dia de l’activitat.

Els menors fins a 12 anys no cal que facin donatiu, però s’hauran d’inscriure també, per tal que respectem el número de persones que sortiran a cada franja.

L’import de la inscripció serà de 10 € i anirà destinat íntegrament a la Marató de TV3 ,i a més els Perduts hi afegirem una quantitat per participant  per així fer el pot més gran.

No hi haurà avituallaments en el recorregut ni esmorzar a l’arribada, però els Perduts us donarem un obsequi commemoratiu quan completeu el recorregut. Serem a l’inici i al final del recorregut per ajudar-vos en el que calgui.

La convocatòria és únicament per a totes aquelles persones residents al municipi (Begur i Esclanyà), doncs seguint la desescalada proposada, serà la mobilitat permesa pels caps de setmana en aquell moment. 

Hem fet un Reglament que us haureu de llegir i acceptar abans de fer la inscripció. L’adjuntem a aquest escrit , hi és tot explicat.

Aquesta edició va dedicada molt especialment a tot el comerç begurenc que tant ens ha ajudat sempre i que ara ho està passant molt malament.

Des de l’organització demanem la màxima responsabilitat a tots els participants per tal que l’esdeveniment es realitzi amb la màxima seguretat possible i així ajudar a que sigui una jornada lúdica i esportiva el més divertida i entretinguda possible. Com a organització ens hi juguem moltíssim i estem segurs que ens ajudareu per tal que poc a poc anem tornant tots a aquesta anhelada normalitat.

Ens agradaria molt que ens acompanyéssiu , som-hi ???

MOLT IMPORTANT:

LLEGIU EL REGLAMENT I PROTOCOL (COVID-19) ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ. DESCARREGUEU AQUÍ👌

SI US VOLEU INSCRIURE: PREMEU AQUÍ👍👍👍

CLUB EXCURSIONISTA ELS PERDUTS DE BEGUR, MÉS PERDUTS QUE MAI...

                                           EL LLISTAT D'INSCRITS

1 comentari:

Frank ha dit...

Com es pot fer per sortí un grup de 5 o 6 companys, a la mateixa hora y dia? Gracies