INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dilluns, 22 de març del 2010

VIA VERDA DE PALAFRUGELL A PALAMÓS AMB BICICLETA

Sortida de la bicicletada del Diumenge 21 de Març des de l'aparcament de la Font de Baix a dos quarts de nou del matí. Temperatura ambiental de uns 9 graus, cel emboirat, s' han carregat les bicicletes a la camioneta d'en Pere Feliu i ens hem desplaçat fins a Palafrugell. Allà com sempre, algú ha hagut d'arreglar la bicicleta i tot seguit hem començat l'excursió catorze ciclistes no professionals però amb moltes ganes de pedalar.

Malauradament, degut al temporal de neu i vent de fa quinze dies, ha estat impossible poder realitzar la primera part de l'excursió per l'interior de les pinedes, donat que tots els camins i corriols encara no estan nets de branques i pins caiguts. Hem fet la pedalada d'anada i tornada per la ruta del carrilet de Palafrugell a Palamós, uns 16 kilòmetres i de dificultat quasi inexistent.

Tota la mainada sempre al davant degut a que no hi havia cap perill. Tot ha anat molt bé i ens hem divertit, fins i tot ens ha avançat la cantant “Nina”, perquè anàvem molt a poc a poc i ens ha demanat permís per avançar-nos ja que ocupàvem tota la pista. Al voltant de les 10 del matí hem arribat a Cala S'Alguer, a on hem esmorzat gaudint davant nostre, de la platja de Castell, Cala S'Alguer, de pinedes malmeses pel vent i d’un mar ben planer, a on hi havien pescadors i gent que anava amb “kaiak”, un d'ells era de Begur. L'esmorzar ha estat molt de compartir menjars, sobre tot la coca feta per la "Hemi" que algú no ha pogut degustar perquè s'estava menjant un gelat i l'enveja es molt dolenta. Però després, per compensar, li farà una coca sencera per a ell.

Després d'esmorzar ens hem dirigit cap a la platja de la Fosca, a on ens hem fet la foto de grup i tot seguit hem continuat fins a la benzinera de Sant Joan de Palamós, a on comença la ruta del carrilet. Però abans d'arribar-hi i com era d'esperar, una bicicleta comprada a saber a on, se l'hi ha sortit la cadena, però ràpidament ha sigut arreglada pel competent equip dels Perduts de Begur, amb el seu capdavanter mecànic i sortit del equip Ferrari “Pere Feliu”, que en uns deu minuts ha aconseguit col•locar perfectament la cadena, aconsellant que no canviés de marxes fins arribar, per si de cas.

Sense cap més novetat hem recorregut els últims 7 quilòmetres, arribant al lloc de sortida al voltant de les 12 del migdia, donant per finalitzada aquesta bicicletada, agraint a totes i tots els ciclistes el seu optimisme, bon humor i la seva molt bona preparació física.

Fins a la propera sortida, que es farà el proper mes d'abril.

Josep Pereira