INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dilluns, 25 de gener del 2016

La Nostra Puja i Baixa 2015 Reconeguda a Nivell Estatal


El passat divendres rebíem al nostre correu electrònic el següent missatge de Runedia, que per qui no ho conegui és una plana web dedicada al mon de l’esport, on hi apareixen totes les curses, marxes, trails i esdeveniments esportius de tot l’estat Espanyol, amb totes les seves característiques, distàncies, dates i horaris :

La edición 2015 del ranking de las mejores carreras de España ya tiene ganadores. Este ranking ha sido elaborado con la ayuda, los votos y los comentarios de más de 36.500 usuarios que han compartido sus opiniones con la comunidad de Runedia.
Los miembros del jurado, formado por atletas de élite o héroes de familia, han probado personalmente cada una de las pruebas. Se han valorado aspectos que van desde la organización de la prueba, el precio, el ambiente existente o los servicios ofrecidos, hasta otros como son la calidad del recorrido y la dificultad presentada.
Nosotros, libreta y bolígrafo en mano, hemos tomado nota de cada uno de los votos y las opiniones. Os los presentamos en una divertida propuesta que es el reflejo de estas notas, separándolos en dos grupos “ranking nacional” y “ranking por comunidades”.           
Las categorías que componen este ranking representan las más comunes dentro el ámbito deportivo y sus ganadores a nivel estatal son los siguientes:

· TRAIL ULTRA (más de 50 km) – Trail del Bisaura XL.
· TRAIL MARATÓN (de 30 a 50 km) – Volta al Terme de Fondeguilla.
· TRAIL MEDIO (de 15 a 30 km) – Carrera de Montaña Mularroya.
· TRAIL CORTO (menos de 15) – Cross de Muntanya de Can Caralleu.
· MARATÓN RUTA – Maratón Montes Torozos.
· MEDIA MARATÓN RUTA – Media Maratón “Los 21 del Camino”.
· 10 KM RUTA – Carrera Butarque Villaverde.
· 5 KM RUTA – Cursa de la Dona Nayox.
· OTRAS DISTANCIAS EN RUTA – Volta a Peu Vila de Faura.
· CARRERAS DE OBSTÁCULOS – Monzón Templar Race.
· CAMINATAS – Marxa Popular Puja i Baixa.
· BICICLETA BTT - MontaltBike.
Desde Runedia queremos agradecer a todos los miembros de nuestra comunidad que han compartido su opinión y nos han hecho posible de elaborar el ranking.
El equipo de Runedia.

Ens han donat un premi. Sempre fa il·lusió que algú reconegui la feina que fas. Més encara quan, més que una feina, és un repte. Però ens agradaria puntualitzar que:
Quan algú és el millor en alguna cosa , sempre és perquè el comparen amb algú i nosaltres no volem comparar-nos amb ningú ni ser millors que ningú, només pretenem fer el més ben  fet possible allò que ens agrada i ens hi esforcem tant com ens permeten les nostres possibilitats personals.

En presumirem, i tant. Però el nostre gran orgull i el nostre gran actiu sou vosaltres, la gent de Begur i de fora que heu acollit aquesta Marxa de forma fantàstica, que ens ajudeu, que hi participeu, que en gaudiu i transmeteu a tothom aquesta il·lusió. Això ens estimula cada dia a continuar sent, fent i encomanant natura i esport.

Els Perduts som un Club Excursionista modest , que comença a fer-se gran en la repercussió dels seus esdeveniments. Tenim una tribu fantàstica de col·laboradors que ens han regalat energia i complicitat des del primer dia. Dins de les nostres possibilitats forçosament limitades, intentem fer les coses el més bé que sabem. Som conscients que no aniríem enlloc sense la teva, la vostra empenta.

Volem felicitar als companys de l’Agrupació Excursionista Palafrugell i del Club Atlètic Palafrugell per la bona tasca que fan des de fa molts anys i en especial per l’organització de l’Oncotrail (cursa també molt destacada en aquest rànquing).

I finalment dir-vos que aquest any la Puja i Baixa "26 de Juny" arribarà a la seva setena edició amb moltes novetats. Tindrem un cap de setmana ple d’activitats dedicats a la Natura i a l’Esport que culminarà el Diumenge amb la Marxa: Exposicions , conferències, rocòdrom, sortides... i tot allò que entre tots hi afegim: Obert el concurs d’idees, feu-nos-les arribar !!!!
Som-hi... Experiència Puja i Baixa !!!