INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dijous, 2 de març del 2017

Ruta per la Serra de Collserola Barcelona

Diumenge 26 de febrer de 2017.

A dos quarts de nou del matí ens trobem una dotzena de persones davant el Velòdrom d'Horta. Després d'uns moments de dubtes trobem el punt de sortida del recinte Llars Mundet (enorme per cert).

El matí és fresquet, però aviat entrem en calor. Pugem pel Camí de Sant Cebrià fins a la Font de la Llet i continuem un tros més fins a arribar a la carretera de la Rabassada, en una corba que en diuen de la paella (360 graus), prop del Centre d'Acollida d'Animals. En aquest punt es decideix que ja és hora d'esmorzar i agafar forces.

Un cop carregades les piles continuem amunt fins que tenim el Tibidabo al davant, passem per la Font Groga, on trobem una munió de ciclistes. Ara el camí ve de baixada i quan tornem a pujar arribem a l'Ermita de Sant Medir i la Font del Camp del Miracle, on ens trobem gran quantitat de gent a peu i en bici (diria que estan prenent mides per al pròxim dia 3 de Març que s'hi celebra l'Aplec anual), breu parada i continuem, passem davant de Can Gener on s'hi sent una flaire de carn a la brasa que trenca l'ànima. Tot seguit arribem al Pantà de Can Borrell on hi ha uns gossos que s'ho passen la mar de be apilant troncs en una vora dins de l'aigua. Girem cua i en poc temps trobem la petita Ermita de Sant Adjutori i el Forn Ibèric (Està engabiat per protegir la seva conservació).

Des d'aquí enfilem el tros més costerut de tots fins a dalt del Turó de la Magarola, on està situada una torre de vigilància per la prevenció d'incendis forestals. Es tracta del punt més alt de la ruta i on trobem les millors vistes de Barcelona i voltants. 
Ara sí que tot ve de baixada i la gana "apreta". Ens espera un bon àpat en un restaurant del Maresme per acabar un dia esplèndid i molt bona companyia.

La frase del dia i més repetida ha estat sens dubte: "Aquí, aquí!!! Aquí havíem d'haver parat per esmorzar".

Joan Bagué.

                                       
                                             ENLLAÇ ALBUM FOTOS SORTIDA