INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dilluns, 27 de març del 2017

VIA FERRADA LA TERESINA A MONTSERRAT

Un gran dia, una gran experiència!!!

Ahir diumenge 26 de març un grup de tretze persones amb ganes de sentir les emocions que produeix una via ferrada i sobretot, ganes de passar-ho bé, vam sortir de Begur a les vuit del matí per enfilar-nos cap a l'ermita de Santa Cecília de Montserrat on vam deixar el cotxe i ens vam equipar per començar la Via ferrada La Teresina.

Després de trobar força boira cap a la plana de Vic i pensar que no havíem ensopegat el dia, en arribar a Montserrat, feia un dia esplèndid, que ens va acompanyar al llarg de tota la jornada. L'únic inconvenient és que el dia anterior havia plogut i fins i tot vam veure una mica de neu en alguns punts de més ombra i això té unes conseqüències!
Vam fer una mica de caminada per arribar a l'inici de la via i començar a agafar així temperatura. Ja hi érem de caps!
A poc a poc i bona lletra per arribar fins al cim de Santa Cecília on podíem veure a mà dreta i a la llunyania el mirador de Sant Jeroni i la xemeneia que hauríem de fer per arribar-hi.

Després d'algunes relliscades i alguns cops de genoll vam arribar a la xemeneia final, la qual des de baix es veia molt maca però es necessitaven forces per afrontar-la. Cap amunt!!!
Des del mirador de Sant Jeroni vam poder gaudir d'unes vistes excepcionals i panoràmiques. Allà vam anar rebent els diferents membres del grup i ens vam poder fer una foto grupal carregada d'energia i superació.
Però aquí no acaba tot... ens esperaven gairebé 45 minuts de baixada muntanya avall però amb la dificultat que havíem de fer una mica de patinatge, ja que el terreny estava molt enfangat i relliscava.

Va ser una experiència única i acompanyada de gent molt gran!!!
Gemma Boada.