INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dilluns, 5 de juny del 2017

VIII MARXA POPULAR PUJA I BAIXA BEGUR

Hola a tothom, us presentem la Puja i Baixa 2017!!!

Aquest any hi tornem, amb tot un cap de setmana ple d’activitats: xerrades, rocòdrom, gimcanes, caminades, música i molt més, que començarà el dissabte 24 i acabarà el diumenge 25 amb la 8ª edició de la Marxa Puja i Baixa.
Tindrem moltes novetats i els que vulgueu podreu venir a recollir el dorsal i la samarreta de l'edició d'enguany, dissabte 24 a la tarda a la plaça Esteve i Cruanyes. Pròximament us enviarem la informació més detallada del que estem preparant!!!

Pel que fa a la Marxa aquest any tornem a variar completament el recorregut respecte a l’any passat: Sortirem de la plaça de la Vila per pujar fins al carrer del Campo i d’allà cap a l’encreuament d’Aiguablava, on agafarem un tram del GR-92 que ens portarà a un corriol per on pujarem per primer cop a dalt Ses Falugues des d’on podrem contemplar magnífiques vistes del nostre estimat Empordà. D’aquí baixarem per la riera fins a la platja d’Aiguablava, on començarem un recorregut a vora mar per les cales del Port d’Esclanyà, d’en Malaret, Ses Orats, Ca N’Estasia , Port de Fornells i Platja Fonda, lloc on trobarem el primer avituallament (km.6) per agafar forces i encarar la pujada al Rec de Ses Gralles, aquest any amb sorpresa final. Un cop a dalt  contemplarem unes de les millors vistes de la Costa Brava i aquest cop resseguirem la costa per veure una de les cales més salvatges i inaccessibles de Begur, la cala d’Es Falcó, Costa Brava en estat pur.
Arribarem a la cova del semàfor i a La Borna tot seguint el GR-92 i amb vistes sobre la cala de S’Eixugador  trobarem el segon avituallament de Sa Tuna (km.11), amb beguda i fruita per a refer-nos. Des d’aquí pel camí vell iniciarem l’ascens cap a Begur fins al dipòsit de l'aigua i enllaçar amb el camí d’es Quinze, per on arribarem al Mas d’En Pinc.

A dalt hi haurà el tercer avituallament (km.13,5), farem una fotografia a tots els participants que més tard penjarem al web i des d'aquí encararem l'habitual traca final amb la pujada al nostre emblemàtic castell pel carrer d’es Garrigà i baixada fins a la plaça de la vila on ens esperarà un bon esmorzar i un obsequi de la marxa.

Es tracta d'un recorregut d’uns 14 Km que es pot fer caminant o corrent, sol o en família, apte per a totes les edats i que pretén acostar a tota la gent de Begur i dels pobles del voltant els nostres paisatges, camins de ronda, GR-92 i senders locals, on contemplar magnífiques vistes, gaudir del nostre entorn més proper i de la conversa amb d'altres marxadors o d'un bany o un somriure.

Tothom pot portar el ritme que més li convingui, del que es tracta és d'engrescar el màxim de gent per gaudir-ne tots junts.



      8ª MARXA POPULAR PUJA I BAIXA
BEGUR
DIUMENGE 25 DE JUNY
8:00 matí
Plaça de la Vila

Regal i esmorzar per a tots els participants


o a la mateixa sortida a partir de les 7:00 matí
Preu: 6€ (anticipades online) 8€ el mateix dia

Places Limitades

Vine a gaudir del magnífic paisatge de Begur
en un recorregut de 14 Km

Organitza: Club excursionista Els Perduts de Begur


                     
                                                               
          

7 COLORS PER A LES 7 MARXES DE LA PUJA I BAIXA DE BEGUR...ANEM A PEL VUITÉ COLOR???