INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dimarts, 20 de març del 2018

Via Ferrada Roca de la Creu i Coves de Rialb

El passat Diumenge dia 18 de Març, un grup molt divers de persones de totes les edats i condicions d’arreu vingudes del nostre petit país, vam reunir-nos a diferents llocs de les nostres contrades per dirigir-nos cap a Ribes de Freser, per mai més ben dit, enfilar-nos  a la seva bonica  ferrada anomenada Roca de la Creu.
Una via força senzilla i molt ben equipada per iniciar-se en aquest món, de construcció recent (el passat mes d’Abril de 2017) que s’alça  tot darrere del poble i que ens va enlluernar per les seves espectaculars vistes de cims nevats i  panoràmiques sobre el poble de Ribes i el Freser.
El dia va despertar un xic trist i gris però a mesura que anàvem conduint cap al nostre destí el sol va fer acte de presència i ens va deixar gaudir en tot moment de l’activitat.
Cap allà les dos quarts d’onze del matí arribem a lloc i després d’esmorcar un xic, caminem fins a l’església de Santa Maria, al costat de l’Ajuntament de Ribes de Freser per agafar unes escales que ens portaran al peu del turonet on es troba la ferrada. Unes quantes explicacions per aquells que s’inicien i comencem, un a un, a enfilar-nos cap amunt. Anirem carenant la muntanya amunt i avall, passant algun pont, per finalment acabar en un camí equipat i una caminada circular, d’uns trenta minuts, que ens durà de tornada cap al poble.
Tot satisfets i contents agafem els cotxes per anar al pròxim destí, la Cova de Rialb i enfangar-nos una mica explorant aquesta senzilla però interessant cova, a més a més ens acompanya la més petitona del grup l’Afra l’exploradora, que ben equipada amb les seves botes d’aigua de color “PINK” s’escola cap dins.
A poc a poc anem sortint de la cova, alguns més enfangats i molls que altres, encara que els més intrèpids ens fan esperar una estona. Fem les últimes fotografies, intercanvis de correus i adreces per què  ara sí que toca  acomiadar-nos d’uns i altres, ja que cadascú ha d’anar de tornada cap al seu destí.
Després de gaudir d’una gran companyia i de fer nous amics, només queda dir-vos que ha estat un plaer compartir aquest dia i aquesta experiència amb tots vosaltres, i dir-vos fins a la propera.
Els Perduts de Begur.
                     

Via ferrada la Roca de le Creu --Coves de Rialb. from PRODUCCIONES JAVIER on Vimeo.