INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


diumenge, 29 de març del 2020

PUJA I BAIXA BEGUR 2020 – DIUMENGE , 28 JUNY.
XI MARXA POPULAR ELS PERDUTS DE BEGUR.

Hola a tothom, quan manquen tres mesos per l’XI Edició de la Puja i Baixa 2020 , des d’Els Perduts creiem que és el moment de fer-vos arribar aquest escrit amb un seguit de consideracions i pensaments del nostre Grup Excursionista.
Som conscients del moment tan delicat que estem vivint sanitàriament i social al nostre país i al món en general , que ens ha portat a un estat d’alarma i a un confinament de la població que ens priva de la nostra quotidianitat i de fer aquelles coses que fins ara trobàvem ben normals i que ara ens semblen inabastables.
Tot i així no volem que aquest maleit virus se’ns emporti la il·lusió i la nostra  malgrat tot,  és organitzar la Marxa Pujaibaixa d’aquest 2020 i si l’autoritat competent i les circumstàncies ho permeten volem estar preparats per poder-ho fer.
I no ens oblidem de la nostra “Tarda d’Aventures” i activitats del Dissabte a la tarda, aquest any amb moltes sorpreses.
No serà evidentment una edició normal però d’entrada no hi volem renunciar i per tant ja ens hi hem posat a treballar:
Volem dedicar unes paraules a tot el petit comerç  i a totes aquests petites empreses begurenques que any rere any heu col·laborat en la nostra Marxa i ens heu ajudat per què sigui una de les activitats més estimades del poble i que ara malauradament ho esteu passant tan malament. Des d’Els Perduts us volem encoratjar a mantenir l’esperança de que tot això s’acabarà aviat i bé. I per això , aquesta Edició 2020 anirà dedicada a tots vosaltres , en agraïment al vostre suport. 
Tot i que alguns de vosaltres ja ens heu dit que hi voleu ser , aquest any no us vindrem a tocar la porta per demanar-vos la col·laboració, no toca i així ho entenem. Igualment us farem arribar a tots els que sempre hi heu sigut el vostre obsequi de la Marxa 2020.
Farem una Marxa el més ajustada possible però intentarem que amb la mateixa qualitat de sempre, baixarem el preu de la inscripció i dedicarem una part de la recaptació a la Fundació PKU per a un projecte de Biosensors per a la Monitorització de Malalties Metabòliques Hereditàries  que fan a l’Hospital Sant Joan de Déu. A més ens els propers dies farem donació de 800€ al projecte #joemcorono per a la recerca d’un fàrmac i una vacuna per aturar el contagi del Covid-19 que lideren Bonaventura Clotet i l’equip d’Oriol Mitjà.
No sabem quan podrem obrir inscripcions ni si ho podrem fer , ni tampoc quanta gent podrem ser, però us ho anirem anunciant a mesura que anem podent.  Gràcies a tots els begurencs i amics de la Pujaibaixa per ser-hi sempre.
Tenim pensat  un recorregut espectacular per la nostra estimada Costa Brava... i tot i aquest present tan negre que tenim ara , creiem que és bo marcar-nos objectius i alçar la mirada endavant , que ja arribaran temps millors...per nosaltres no serà.
CLUB EXCURSIONISTA ELS PERDUTS DE BEGUR