INFORMACIÓ

El Grup va néixer l'any 2003, amb l'esperit que tothom pogués compartir amb nosaltres les sortides que periòdicament fem.
Normalment realitzem una sortida matinal o d'un dia amb caràcter mensual i amb desplaçaments amb cotxe relativament curts.
Un cop l'any fem una sortida més grossa a alta muntanya que pot durar varis dies.

Per posar-vos en contacte amb nosaltres podeu trucar als següents telèfons:
Blas 690383009 Eva 661452566 JoanCarles 610767830 Ponç 635614101 Enric 676022700 Yolanda 616399555 Juanmi 607849887 Jordi 619384049 Josep 686356490

Begur és autèntic! - bagum’va / VaBeguR

LES NOSTRES SORTIDES

Els Perduts de Begur


dilluns, 25 de maig del 2020

No Ens Rendim!!! Puja i Baixa Edició Nadal – 20-12-2020

Estimats amics de la Puja i Baixa, s’acosta el 28 de juny , dia previst per a l’Edició d’enguany i entre confinaments, fases de desescalada, estats d’alarma i noves normalitats , el futur proper no s’aclareix.
Hem estat esperant fins a darrera hora l’arribada d’uns protocols d’actuació per a aquestes activitats que a hores d’ara encara són inexistents.
És per això que hem decidit no fer la Marxa el dia que tocava, però…..NO ENS RENDIM , aquest any us proposem una nova PUJA I BAIXA EDICIÓ NADAL  el Diumenge 20 de Desembre fum, fum,fum…!
Aprofitant la Marató de TV3 , a la tradicional caminada que fem cada any Els Perduts, hi afegirem l’XI MARXA POPULAR PUJA I BAIXA .
Si en aquell moment el Coronavirus ens ho permet adaptarem recorreguts per a tothom que vulgui ser-hi caminant o corriguent , organitzarem una gran jornada lúdica i esportiva i col.laborarem en la causa posant-hi el nostre granet de sorra.
Noves dates , noves sensacions, nous reptes, pot ser molt divertit.
Farem una Marxa el més ajustada possible però intentarem que amb la mateixa qualitat de sempre, part de la inscripció anirà destinada a la Marató de TV3 i també dedicarem una part de la recaptació a la Fundació PKU per a un projecte de Biosensors per a la Monitorització de Malalties Metabòliques Hereditàries que fan a l’Hospital Sant Joan de Déu. 
Tal i com dèiem en el nostre escrit anterior, aquest any la Marxa està dedicada a tots els comerços i petites empreses begurenques que sempre ens heu fet costat amb la vostra col.laboració i que ara no ho esteu passant gens bé.
Esperem que d’aquí uns mesos aquest malson actual comenci a ser un record del passat.
Aprofitem també aquest escrit per agrair-vos a tots els missatges d’ànim i amistat que ens esteu fent arribar els darrers dies, esperem poder retrobar-nos ben aviat.
Ho anirem preparant tot i us anirem informant de les novetats, esperem que si tot va bé, ens vulgueu acompanyar un any més.
Per nosaltres no serà, nosaltres no ens rendim.
Perduts de Begur   

1 comentari:

pedro ha dit...

Compteu amb mi 20 desembre